Koffie?

Met een kop koffie bespreken we jouw vraag en bekijken we hoe deze aan te pakken. Laat hieronder svp je naam en contactgegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!

Dank je wel! Je bericht is ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld en probeer het nogmaals.

Adres

Burgemeester Colijnstraat 229
2771 GN Boskoop

ries@coachingcreativecompanies.nl
06 53 12 87 17

Online masterclass De Lerende Organisatie, ism Learning Waves

January 3, 2020

Speciaal voor ondernemers in de creatieve sector!

Na het succes van de eerste twee edities organiseren we op 16 juni 2020 nogmaals de Masterclass ‘De Lerende Organisatie’. Organisaties die zijn gericht op continue verbetering van mensen en processen zijn aantoonbaar succesvoller dan conventioneel georganiseerde bedrijven. Zij leveren maximale waarde voor hun opdrachtgevers en weten hun teamleden optimaal te motiveren om bij te dragen aan continue ontwikkeling en een steeds hogere output.

Hoe breng je jouw bedrijf in die flow en hoe transformeer je jouw team naar zo’n succesvolle, lerende organisatie? Wat betekent dit voor jouw leiderschap en wat betekent het voor de mensen in je team? Wat betekent het voor de cultuur in jouw organisatie? Hoe zet je je medewerkers in hun kracht en hoe organiseer je interne processen zo dat de output en kwaliteit blijvend verbetert en je bedrijf mee blijft gaan in de voortdurende verandering die om ons heen plaatsvindt?

De masterclass vindt online plaats op 16 juni 2020 van 9.30 tot 16.30 uur ism LearningWaves

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een kennismakingsafspraak