Coaching Creative Companies

News

Blogs Inzichten & Aankondigingen

7 november: De Lerende Organisatie (bij Arpa)

Speciaal voor ondernemers in de creatieve sector!

Na het succes van de eerste editie, organiseren we dit najaar nogmaals de Masterclass ‘De Lerende Organisatie’. Organisaties die zijn gericht op continue verbetering van mensen en processen zijn aantoonbaar succesvoller dan conventioneel georganiseerde bedrijven. Zij leveren maximale waarde voor hun opdrachtgevers en weten hun teamleden optimaal te motiveren om bij te dragen aan continue ontwikkeling en een steeds hogere output.

Hoe breng je jouw bedrijf in die flow en hoe transformeer je jouw team naar zo’n succesvolle, lerende organisatie? Wat betekent dit voor jouw leiderschap en wat betekent het voor de mensen in je team? Wat betekent het voor de cultuur in jouw organisatie? Hoe zet je je medewerkers in hun kracht en hoe organiseer je interne processen zo dat de output en kwaliteit blijvend verbetert en je bedrijf mee blijft gaan in de voortdurende verandering die om ons heen plaatsvindt?

Nadere informatie volgt begin september, schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!


Ries Meertens