Coaching Creative Companies

News

Blogs Inzichten & Aankondigingen

vanaf 12 november: Grip op Ondernemerschap bij BNA

6 dagdelen tussen 12 november 2019 en 4 februari 2020

Workshopreeks over

1.      De juiste focus
2.     Scherper positioneren
3.     Acquireren met resultaat
4.     Effectief communiceren
5.     Beter klantbeheer
6.     Geld verdienen 

Je kunt deze reeks als geheel of in losse modules volgen

Ondernemerschap

Als creatieve professional of klein bureau kun je je op zeker moment niet meer afsluiten voor de zakelijke kant van je onderneming. Klanten komen niet meer zo makkelijk over de drempel, het bulkt van de concurrenten óf je hebt het elke dag juist te druk met opdrachtgevers, het aansturen van medewerkers en het uitvoeren van projecten.

Kun je leren

Succesvol ondernemen is gelukkig niet moeilijk en in deze workshop leer je op een toegankelijke manier over alle aspecten van het ondernemerschap. Elk onderwerp wordt in een module van een dagdeel behandeld, zodat je de nodige diepgang bereikt en grip krijgt op alle belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Je kunt de reeks zowel als geheel als in losse modules volgen.
De groepen zijn klein (max 8 personen) en er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.
Deze workshopreeks geeft je grip op ondernemerschap. Je gaat naar huis met direct toepasbare kennis en een handig werksjabloon waarmee je op een praktische en concrete manier met elk onderwerp aan de slag kunt.

SBM-communicatie hi res 10cm.jpg
Ries Meertens