Coaching Creative Companies

Focus. Structuur. Discipline

Focus. Structuur. Discipline

Op zowel team- als op individueel niveau help ik mensen om, vanuit hun persoonlijke drive, veranderingen en verbeteringen te bewerkstelligen. Uitgangspunt voor ieder traject is vanzelfsprekend jouw vraag. Soms is ligt deze op persoonlijk-professioneel vlak, soms meer op het zakelijke, soms is het nog niet helemaal duidelijk.

Na een vrijblijvende kennismaking bepalen we samen de aanpak en maken we een heldere afspraak over een concreet resultaat op basis van een all-in budget. Ik werk met uiteenlopende no-nonsense tools en modellen waarmee de aandachtspunten van elke creatieve ondernemer opgepakt kunnen worden.


Het Strategisch Business Model

Succesvol zijn en blijven is niet alleen een kwestie van kwaliteit leveren, ook een solide bedrijfsvoering en oog voor mensen dragen daaraan bij. Succesvolle creatieven en creatieve organisaties hebben focus, structuur en discipline en daarmee grip op de zakelijke kant van hun bedrijf én het plezier in hun werk.

Op basis van de inzichten en de ervaringen uit mijn eigen ontwerppraktijk en uit de creatieve sector, ontwikkelde ik het Strategisch Business Model*, dat je helpt om op een laagdrempelige manier je toekomstplannen waar te maken en om praktische en persoonlijke vraagstukken doeltreffend aan te pakken.

 
SBM-communicatie+hi+res+2.jpg

Het antwoord op jouw vraag ligt dichterbij dan je denkt!


De methode van Ries geeft richting en houvast en hij is een deskundig en aimabel persoon die aan de andere kant niet aarzelt om pijnpunten te benoemen of terug te komen op zaken die nog niet helemaal op orde zijn.
— Herman